News / ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Κυβέρνηση των Η.Π.Α.: «Οι γοργόνες δεν υπάρχουν»!

Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των Η.Π.Α. οι γοργόνες ουδέποτε υπήρξαν.

Συγκεκριμένα, αφορμή για την ανακοίνωση αυτή είναι ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα μυθικά αυτά πλάσματα το οποίο προβλήθηκε στην αμερικάνικη τηλεόραση. Η παραπάνω υπηρεσία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι «ουδέποτε υπήρξε απόδειξη ότι υπήρξαν πλάσματα μισά άνθρωποι, μισά ψάρια, που ζούσαν στο νερό».

Αφορμή για την ανακοίνωση αυτή υπήρξε το ντοκιμαντέρ «Mermaids: The Body Found» που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Animal Planet, παρουσιάζοντας τα μυθικά πλάσματα ως «πλάσματα επιστημονικής φαντασίας τα οποία έχουν βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα».

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των Η.Π.Α. δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα από τον κόσμο ζητώντας να του αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από το θέμα (αρκετοί πιστεύουν ότι η κυβέρνηση αποκρύπτει πληροφορίες από τους πολίτες, σχετικά με τις γοργόνες και άλλα πλάσματα του νερού, εδώ και πολλά χρόνια). Αρκέστηκε και περιορίστηκε στη δήλωσή της, αναφέροντας στο τέλος: «Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη των μυθικών αυτών πλασμάτων, γιατί απασχολούν το συλλογικό ασυνείδητο όλων σχεδόν των ναυτικών λαών; Αυτό, μάλλον, είναι κάτι που πρέπει να απαντηθεί από ιστορικούς, φιλοσόφους και ανθρωπολόγους».

[Διαβάστε περισσότερα για το θέμα ΕΔΩ, ΕΔΩ.

Επίσης, ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο Animal Planet καθώς και να διαβάσετε πλήθος άλλων πληροφοριών]

Tags: , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>