News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Η Lady Gaga σε ρόλο… Ghostbuster

Η Lady Gaga φαίνεται ότι ταλαιπώρειται από την παρουσία φαντασμάτων.

Η διάσημη τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι αγόρασε μία συσκευή «Ghostbuster». Την χρησιμοποιεί με σκοπό να διώξει και να απωθήσει τα κακά πνεύματα που την στοιχειώνουν!

Η Gaga ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν μερικές βδομάδες και είναι πεπεισμένη ότι η συσκευή τής είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσει τις αρνητικές δυνάμεις.

«Όταν έλαβα την παραγγελία για το kit δεν είχα ιδέα για ποιόν ήταν. Μετά κατάλαβα ότι επρόκειτο για τη Lady Gaga. Μάλιστα, σύμφωνα με έναν από τους βοηθούς της, πρέπει να το χρησιμοποιούν σε κάθε συναυλία της!», δήλωσε έκπληκτος ο ιδιοκτήτης Dan Webb.

Η 24χρονη τραγουδίστρια τρομοκρατήθηκε πάρα πολύ από μία «κακή ενέργεια», λίγο πριν τη συναυλία της στην O2 Arena στο Λονδίνο. Στην αρχή θεώρησε ότι είχε απλά παραισθήσεις, ωστόσο, ακόμα πιστεύει ότι «αόρατες δυνάμεις» την στοιχειώνουν.

(Πηγή)

Ακόμα και οι διάσημοι άνθρωποι έχουν να διηγηθούν κάποια παράξενη και μεταφυσική εμπειρία. Η Lady Gaga δεν είναι η πρώτη από το χώρο της show biz που λαμβάνει τέτοιου είδους μέτρα για να προστατεύσει τον εαυτό της από «κακά πνεύματα»…

Tags: , ,

3 Comments

  1. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ν ΠΑΝΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Μ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ….
    ΠΑΡΟΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ LADY GAGA

  2. kai den einai i moni…
    polloi kalitexnes kai ithopoioi kanoun ta idia pragmata kata kairous.

  3. Η Lady Gaga έχει τους δικούς τηε «Ghostbusters»!
    Μάλιστα, απαιτεί να την ακολουθούν σε κάθε την περιοδεία προκειμένου να ελέγχουν το χώρο διαμονής της διάσημης τραγουδίστριας από τυχόν φαντάσματα και να δίνουν μετά το ο.κ. για την παραμονή της!
    Από ό,τι φαίνεται η Lady Gaga πιστεύει στα παραφυσικά φαινόμενα και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά…
    Περισσότερα: http://www.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474978589185

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*