News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Αν και απείχαν μεταξύ τους 2.000 χλμ, έγιναν μάρτυρες του ίδιου UFO

imagesΔύο άνθρωποι, που στις 27 Απριλίου του 2013 γύρω στις 22:00 μ.μ. βρίσκονταν σε απόσταση περίπου 2.000 χιλιομέτρων ένας από τον άλλον, φαίνεται ότι έγιναν μάρτυρες του ίδιου UFO!

Γύρω στις 21:59 μ.μ., ο πρώτος μάρτυρας από το Tennessee των Η.Π.Α. βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και οδηγούσε δυτικά του Highway 70 κοντά στο Pleasant Hill όταν παρατήρησε «ένα μεγάλο τριγωνικό αντικείμενο να πλανάται πάνω από τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος της περιοχής». Ο μάρτυρας επέστρεφε από το Crossville, όπου είχε πάει για να ψωνίσει διάφορα πράγματα, όταν ξαφνικά αντίκρισε το άγνωστο αντικείμενο πάνω από το όχημά του.

1Η απόσταση περίπου 2.000 χιλιομέτρων μεταξύ Colorado & Tennessee.

«Παρατήρησα ένα μεγάλο τριγωνικό αντικείμενο με ένα μεγάλο φωτεινό κύκλο στο κέντρο του», δήλωσε. «Το αντικείμενο ήταν σκούρο χρώματος γκρι και το σχήμα του ήταν τριγωνικό αλλά με καμπύλες. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι πρόκειται για ένα UFO που περιφέρεται γύρω από τα ηλεκτροφόρα καλώδια», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο το άγνωστο αντικείμενο και γι αυτό οδηγήσε το όχημά του κατευθείαν από κάτω του.

«Παρατήρησα τέσσερις δέσμες φωτός που καλύπταν από τη έως την άλλη πλευρά του σκάφους οι οποίες, επίσης, αναβόσβησαν περίπου ισάριθμες φορές. Τα φώτα αυτά ήταν σαφώς μεγαλύτερα από το στρογγυλό φως στο κέντρο του σκάφους», δήλωσε.

«Προσπάθησα να κρατήσω σταθερή απόσταση ανάμεσά μας. Δεν άκουσα κάποιον περίεργο ήχο ή κάτι άλλο, παρ’ όλο που το άγνωστο αντικείμενο βρισκόταν μόλις 7-8 μέτρα από πάνω μου! Η ακριβής ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό ήταν 21:59 μ.μ., την 27η Απριλίου του 2013 και διήρκησε περίπου 10 δευτερόλεπτα, όταν και μετά το άγνωστο αντικείμενο εξαφανίσθηκε από προσώπου γης», συμπλήρωσε.

2Το Pleasant Hill, το μέρος όπου εμφανίσθηκε το UFO στον μάρτυρα από το Tennessee.

Μετά από δύο ώρες περίπου, ένας άλλος μάρτυρας στο Colorado και συγκεκριμένα στην περιοχή Arapahoe ανέφερε ότι είδε «ένα μεγάλο λευκό τριγωνικό αντικείμενο να διασχίζει τον ουρανό, από τη μία άκρη του στην άλλη, σε περίπου 2 δευτερόλεπτα».

Ο μάρτυρας βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του και χάζευε το νυχτερινό ουρανό όταν ξαφνικά είδε στο οπτικό του πεδίο το άγνωστο αντικείμενο.

«Είχα εστιάσει το βλέμα μου σε ένα αεροπλάνο όταν ξαφνικά είδα ένα μεγάλο λευκό τριγωνικό αντικείμενο να εμφανίζεται σε ένα άλλο σημείο στο ουρανό», δήλωσε. «Βρισκόταν ακριβώς από πάνω μου. Ήταν τεράστιο και κινούνταν απίστευτα γρήγορα. Διέσχισε όλον τον ουρανό μέσα σε δύο δευτερόλεπτα», πρόσθεσε.

Όταν προσπάθησε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του, είπε:

«Το άγνωστο αντικείμενο ήταν υπεράνω των νόμων της φυσικής. Οι γωνίες του ήταν στρογυλλεμένες και τα φώτα του -άσπρο, κίτρινο- μεγάλα. Έχω την εντύπωση ότι βρισκόταν σε πολύ μεγάλη απόσταση από εμένα».

«Το όλο φαινόμενο δεν διήρκησε πάνω από τρία δευτερόλεπτα. Εμφανίσθηκε, κινήθηκε πολύ γρήγορα σε μία περίεργη τροχιά σε ολόκληρο σχεδόν τον ουρανό και εξαφανίσθηκε», δήλωσε.

3Η περιοχή Arapahoe, όπου έκανε την εμφάνισή του το UFO στον δεύτερο -χρονικά- μάρτυρα.

Μπορεί οι δύο μαρτυρίες να έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους όσον αφορά τη χρονική στιγμή και το μέρος όπου σημειώθηκαν, ωστόσο, έχουν και πολλές ομοιότητες μεταξύ τους καθώς οι δύο -άγνωστοι φυσικά μεταξύ τους- μάρτυρες δήλωσαν ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο τριγωνικό αντικείμενο, με στρογγυλεμένες ακμές και γωνίες, πολλά και πολύχρωμα φώτα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Οι δύο υποθέσεις βρίσκονται ακόμα υπό διερεύνηση…

[Πηγή είδησης (βλέπετε, επίσης, εδώ & εδώ)]

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*