Ποδαρικό για το… αεροδρόμιο των εξωγήινων!

News, UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ — By on 5 Σεπτεμβρίου 2010 20:11

Οι κάτοικοι του χωριού Arès, κοντά στο Bordeaux της νοτιοδυτικής Γαλλίας, αποφάσισαν να προσελκύσουν τους εξωγήινους με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο: ένας τοπικός καλλιτέχνης κατασκεύασε έναν ιπτάμενο δίσκο και τον τοποθέτησε στο τοπικό… «αεροδρόμιο για εξωγήινους», με σκοπό να «δελεάσει» τους εξωγήινους να προτιμήσουν την περιοχή τους για τη προσγείωσή τους!

Μάλιστα, μία πιναδικά έχει τοποθετηθεί δίπλα στο όχημα και γράφει «Κλεισμένο μόνο για ταξιδιώτες του διαστήματος».

Το «αεροδρόμιο για εξωγήινους» κατασκευάστηκε και άνοιξε το 1976. Αποτελείται από μία εξέδρα που είναι τοποθετημένη ακριβώς δίπλα στη θάλασσα ώστε η προσγείωση των UFO να γίνεται άνετα και εύκολα.

Ο τοπικός δήμαρχος βρήκε ενδιαφέρουσα(!) την ιδέα αυτή και γι αυτό αποφάσισε να εξαιρούνται οι εξωγήινοι επισκέπτες από τους φόρους του αεροδρομίου αλλά και να συμμετέχουν αν θέλουν στις τοπικές δραστηριότητες της κοινότητας!

Η πόλη Arès στη νοτιοδυτική Γαλλία

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 20.000 τουρίστες επισκέπτονται την περιοχή ενώ το συνολικό κόστους του έργου δεν είχε ξεπεράσει τα 1.300 δολάρια.

«Ένας Αμερικάνος τη δεκαετία του 1980 συνεχάρη το τοπικό συμβούλιο και εξέφρασε το θυμό του προς τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Ronald Reagan που δεν έκανε κάτι παρόμοιο», ανέφερε ο δήμαρχος Jean-Guy Perrière.

«Υπάρχει ένας άγνωστος κόσμος στο σύμπαν τα όρια του οποίου είναι πέρα από την κατανόησή μας», πρόσθεσε.

(Πηγή)

Tags: , , , , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment