Μεγάλωνε φυτό μέσα στα πνευμόνια του!

News, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ — By on 12 Αυγούστου 2010 16:16

Γιατροί στην πόλη Brewster στη Μασσαχουσέττη των Η.Π.Α. βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν ανακάλυψαν κάτι πρωτοφανές μέσα στους πνεύμονες του κ. Ron Sveden.

«Περίμενα να ακούσω τις λέξεις όγκο και καρκίνο από τους γιατρούς που με εξέτασαν, ωστόσο αυτοί έκπληκτοι μου είπαν ότι ένα φυτό αναπτύσσεται μέσα μου!»

Ο Ron είναι άρρωστος εδώ και μήνες και η κατάσταση της υγείας του άρχισε να χειροτερεύει. Τότε η γυναίκα του κάλεσε το ασθενοφόρο και ο άντρας της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί τον εξέτασαν με ακτίνες x και διαπίστωσαν ότι ο αριστερός του πνεύμονας ήταν προβληματικός.

Για δύο βδομάδες, ο Ron υποβαλλόταν σε συνεχείς εξετάσεις αλλά όλες καταλήγανε αρνητικές, ώσπου ένας γιατρός ανακάλυψε ότι ένα φυτό αναπτύσσεται μέσα στον πνεύμονά του.

Ο ίδιος δεν φαντάστηκε καθόλου ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα στο σώμα του, ενώ οι μόνες σκέψεις που έκανε ήταν ότι πρόκειται για όγκο ή καρκίνο.

Οι γιατροί υποθέτουν ότι ο Ron έφαγε κάποιο μπιζέλι τους τελευταίους δύο μήνες, αυτό πήρε «λάθος δρόμο» και άρχισε να αναπτύσσεται μέσα στο σώμα του.

«Ένα από τα γεύματα που είχα στο νοσοκομείο μετά την εγχείρηση είχε μπιζέλια και λαχανικά. Γέλασα στον ευατό μου και τα έφαγα», είπε ο Ron.

Η γυναίκα του Ron, εμφανώς χαρούμενη από το αίσιο τέλος του συζύγου της, δήλωσε ότι «Ο Θεός έχει πολύ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ! Θα μπορούσε να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά, ωστόσο, μία μπιζελιά άρχισε να μεγαλώνει μέσα στον άντρα μου!».

Ο Ron συνεχίζει να αναρρώνει στο σπίτι του ενώ φίλοι και συγγενείς τον «πειράζουν» καθώς στέλνουν σπίτι του σπόρους και κονσερβοποιημένα μπιζέλια!

(Πηγή)

Tags: , ,

2 Comments

  1. Ο/Η Alexandros λέει:

    photoshop paidia mhn ta phstebete!!!!

  2. Ο/Η Alexandros λέει:

    parathrhste thn 2h hkona fenete to prosopo tou!!!!

Leave a Comment