«Να αναφέρετε αμέσως κάθε UFO»

News, UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ — By on 14 Αυγούστου 2010 13:17

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας διέταξε την Πολεμική της Αεροπορία να καταγράφει επίσημα οποιαδήποτε εμφάνιση UFO γίνεται αντιληπτή στους αιθέρες.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό διάταγμα, όλοι οι στρατιωτικοί και πολιτικοί πιλότοι καθώς και οι ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας πρέπει να καταγράφουν και να αναφέρουν οποιοδήποτε UFO.

Όλες οι πληροφορίες έπειτα θα καταχωρούνται στα εθνικά αρχεία της χώρας στο Rio de Janeiro και θα είναι προσβάσιμες για τον καθένα, ακόμα και για τους ερευνητές που πραγματοποιούν έρευνες για εξωγήινη ζωή.

Οτιδήποτε ασυνήθιστο θα παρατηρείται, θα φωτογραφίζεται και θα βιντεοσκοπείται στον ουρανό της Βραζιλίας, θα πρέπει να αναφέρεται και να καταχωρείται στα αρχεία της χώρας.

Από την πλευρά της Πολεμικής Αεροπορίας ειπώθηκε: «Η Πολεμική Αεροπορία δεν έχει τις κατάλληλες γνώσεις για να κρίνει αυτά τα φαινόμενα ούτε να πραγματοποιήσει πειράματα, οπότε, θα καταγράφεται οτιδήποτε κινείται στον ουρανό».

Δδεκάδες αναφορές για εμφανίσεις UFO έχουν σημειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες στη Βραζιλία.

Το 1986, αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας προσπάθησαν να ερευνήσουν αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το Sao Paulo, όμως, ποτέ δεν δόθηκαν πλήρεις εξηγήσεις για το περιστατικό.

Το 1977, κάτοικοι της πόλης Vigia, που βρίσκεται στον Αμαζόνιο, ισχυρίστηκαν ότι δέχθηκαν επίθεση από εξωγήινους και ζήτησαν αμέσως τη βοήθεια του στρατού.

Σε μία άλλη περίπτωση, ένας ανώνυμος ελεγκτής της εναέριας κυκλοφορίας δήλωσε στην εφημερίδα O Dia: «Έχω ακούσει ότι υπουργοί καθώς και ένας πρωθυπουργός έχουν πει ότι έχουν δει ένα UFO».

Τέλος, βραζιλιάνοι ερευνητές και ουφολόγοι υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την πρωτοβουλία της κυβέρνησής τους και πιστεύουν ότι στο μέλλον θα δημοσιοποιηθούν πολύ σημαντικά πράγματα από τις αναφορές που θα καταγράφονται.

(Πηγή)

Tags: , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment