Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (ανανεώνεται συνεχώς)

News, ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE — By admin on 3 Δεκεμβρίου 2010 12:37

Από το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου του 2010, επανακυκλοφορεί το περιοδικό Φαινόμενα μαζί με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κυκλοφορία του εντύπου θα είναι εβδομαδιαία, κάτι που δεν είχε συμβεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών κυκλοφορίας του (εκδιδόταν ανά 15νθήμερο).

Τα Φαινόμενα θα “συνοδεύουν” την εφημερίδα, πάντα μαζί με δώρο κάποιο εξειδικευμένο DVD από τον κόσμο της εναλλακτικής αναζήτησης!

Τέλος, το WeirdNews.gr συνεργάζεται με το περιοδικό Φαινόμενα καθώς είναι ο δημιουργός και ο υπεύθυνος της στήλης «Αλήθειες και Ψέμματα – Myth Busters»!

Αναζητήστε το κάθε Σάββατο στα περίπτερα μαζί με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος!

Στα ανανεωμένα Φαινόμενα ο ρόλος της Κοινότητας του Μεταφυσικού θα είναι κάτι περισσότερο από σημαντικός. Μέλη όπως η Ράνια Ιωάννου (Melian), ο Θοδωρής Κεφαλόπουλος (Trithemius), ο Νικόλαος Κουμαρτζής (Solon Aimonas Eautou) και ο Μηνάς Παπαγεωργίου, θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στη νέα αυτή έκδοση (ο τελευταίος μάλιστα έχει τη θέση του Αρχισυντάκτη)!

Στην έκδοση των Φαινομένων η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού θα σταθεί και πάλι αρωγός αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας που θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ζητήματα του χώρου της εναλλακτικής αναζήτησης μέσα από ένα σοβαρό και υπεύθυνο πρίσμα.

Αναζητήστε τα «Φαινόμενα» που κυκλοφορούν κάθε Σάββατο μαζί με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου 2010, κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος!

Τα εξώφυλλα από τα τεύχη του περιοδικού παρουσιάζονται κάθε βδομάδα μέσα από το post αυτό

Tags: ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment