Νέο crop cirlce στην Ινδονησία

News, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ — By on 29 Ιανουαρίου 2011 15:39

Δεκάδες άνθρωποι γίνανε μάρτυρες ενός νέο crop circle σε ένα χωράφι ρυζιού στην περιοχή Sleman της Yogyakarta, στη Jakarta της Ινδονησίας.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, το αγρογλυφικό μοιάζει με ένα περίτεχνα σχεδιασμένο λουλούδι και το μήκος του αγγίζει τα 65 μέτρα!

Οι αρχές αμέσως απέκλεισαν την γύρω περιοχή με ταινίες, ενώ κάποιοι ντόπιοι έσπευσαν γρήγορα να εκμεταλλευτούν το γεγονός κόβωντας εισιτήριο σε όποιον ήθελε να περάσει και να το δει από κοντά!

Ο Guntur Purwanto, επικεφαλής του χωριού Jogotirto της περιοχής Sleman, είπε: «το παράξενο αυτό σχήμα στο χωράφι εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα στο σαβ/κο (22-23 Ιανουαρίου)». Κάποιοι ντόπιοι, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια μίας έντονης καταιγίδας που σημειώθηκε μέσα στο σαβ/κο.

Φωτογραφίες και δημοσιεύματα σχετικά με το συμβάν άρχισαν να διαδίδονται με γοργούς ρυθμούς μέσω του διαδικτύου και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για δουλειά εξωγήινων… Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται ακόμη…

[Πηγές εδώ και εδώ]

Tags: , , ,

3 Comments

  1. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Πάντως έχω δει σχετικό ντοκιμαντέρ που αποδεικνύει ότι μπορεί αυτά να είναι καθαρή ανθρώπινη επέμβαση καθώς έδειξαν ανθρώπους έχοντας δυο-τρία ειδικά αλλά απλά μηχανηματάκια να κάνουν τέτοια είδους σύμβολα. Τώρα ποια πλευρά να πιστέψουμε(εξωγήινη ή ανθρώπινη επέμβαση) είναι ένα θέμα….

  2. Πολύ σωστά!

    To 1991, οι Doug Bower και Dave Chorley βγήκαν δημόσια και δήλωσαν ότι κατασκευάζουν crop circles από το 1978, χρησιμοποιώντας πολύ απλούς τρόπους.

    Πρόχειρα, βρήκα το παρακάτω link που περιγράφει με δύο λόγια την παραπάνω φράση.
    http://www.spookystuff.co.uk/DougAndDaveTheCropCircleHoaxers.html

  3. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Έτσι! Μπράβο και για το σύνδεσμο που μας παρέθεσες! Τα λέει μια χαρά, γιατί είναι καλό να ξέρουμε την αλήθεια! ;)

Leave a Comment