Θα κρατήσει τελικά ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας την υπόσχεσή του;

News, UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ — By DimAnast on 19 Μαΐου 2010 11:11

Εδώ και λίγες ημέρες (από τη 12η του μηνός συγκεκριμένα) ο Ντέιβιντ Κάμερον είναι επίσημα ο νέος πρωθυπουργός της Αγλλίας.

Ο επικεφαλής του κόμματος των Συντηρητικών της Βρετανίας Ντέηβιντ Κάμερον ανέλαβε πρωθυπουργός της χώρας μετά την εντολή της βασίλισσας Ελισάβετ να σχηματίσει κυβέρνηση.

Ο Κάμερον είναι ο νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία των τελευταίων 200 χρόνων της Βρετανίας και αναλαμβάνει την πρωθυπουργία από τον Γκόρντον Μπράουν ο οποίος με την παραίτησή του έκλεισε μια περίοδο 13 χρόνων διακυβέρνησης της Βρετανίας από τους Εργατικούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορά του BBC, ο Κάμερον είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2009 ότι αν γίνει πρωθυπουργός δεσμεύεται να δημοσιεύσει οτιδήποτε έγγραφα έχει στη κατοχή της η βρετανική κυβέρνηση σχετικά με εξωγήινους, UFOs και στοιχεία για ζωή πέρα από τον πλανήτη μας.

Ο Κάμερον τότε είχε πει: «Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει ζωή πέρα από τον πλανήτη μας και δεν γνωρίζω αν οι εκάστοτε αναφορές που σημειώνονται για εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. έχουν κάποια βάση αλήθειας ή όχι».

«Αν γίνω πρωθυπουργός, εγγυώμαι ότι θα δημοσιεύσω όλα τα απόρρητα έγγραφα σχετικά με τα UFOs και τους εξωγήινους».

(Πηγή)

Για να δούμε, λοιπόν, αν ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας κρατήσει το λόγο του…

Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment