Επιταχύνουν για να εμφανιστεί… ένα πνεύμα!

News, ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ — By DimAnast on 19 Αυγούστου 2010 13:16

Οι οδηγοί που τρέχουν με τις μηχανές και τα αυτοκίνητά τους στους δρόμους συνήθως εφευρίσκουν διάφορες δικαιολογίες προκειμένουν να αποφύγουν κάποιο τσουχτερό πρόστιμο, όπως για παράδειγμα «δεν έτρεχα», «δεν θα το ξανακάνω», «δεν ήμουν εγώ, κάποιο λάθος θα έγινε», κ.τ.λ.

Η δικαιολογία «ένα φάντασμα με ανάγκασε να το κάνω» πώς σας ακούγεται;

Και όμως! Αυτή τη δικαιολογία χρησιμοποιούν όσοι οδηγοί αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες (πάνω από 180 χλμ/ωρα) σε ένα δρόμο βόρεια του Newcastle, στην περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, στην προσπάθειά τους να επικαλεστούν ένα φάντασμα!

Η αστυνομία στο Port Stephens, 160 χλμ νοτιοανατολικά του Σίδνευ, προειδοποιεί με ανακοίνωση τους οδηγούς αφού προέκυψε ότι οι νέοι (κυρίως) αναπτύσσουν πολύ υψηλές ταχύτητες σε ένα επικίνδυνο σημείο του δρόμου προκειμένου να επικαλεστούν και να «φέρουν πίσω» το πνεύμα ενός 20χρονου μοτοσυκλετιστή που πέθανε στο σημείο εκείνο πριν από τρία χρόνια.

Αρκετά βίντεο που σχετίζονται με το παραπάνω γεγονός υπάρχουν στο Youtube.com και υποτίθεται ότι παρουσιάζουν ένα φωτεινό φως να εμφανίζεται από το πουθενά στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων όταν αυτά αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες.

Η πηγή του άγνωστου αυτού φωτός δεν είναι ξεκάθαρη, ωστόσο οι ντόπιοι είναι σίγουροι ότι πρόκειται για το πνεύμα του μοτοσυκλετιστή που εμφανίζεται, όμως, μόνο στους οδηγούς που οδηγούν επικίνδυνα.

Η αστυνομία ασφαλώς δεν δέχεται την εξήγηση αυτή και προσπαθεί να ερευνήσει περισσότερο το φαινόμενο.

«Αν οδηγείτε σε πολύ υψηλή ταχύτητα, ένα φωτεινό λευκό φως θα εμφανιστεί στο πίσω μέρος του οχήματός σας», είπε ένας δημοσιογράφος, προσθέτοντας: «οι οδηγοί που τρέχουν πάρα πολύ και οδηγούν επικίνδυνα, τα μόνα φωτεινά φώτα που θα δούνε πίσω από το τζάμι των αυτοκινήτων τους θα είναι ένα κόκκινο και ένα μπλε να αναβοσβήνουν, τα φώτα δηλαδή από το περιπολικό».

[Πηγή + video]

Tags: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment