Weird News http://www.weirdnews.gr Παράξενα νέα από όλο τον κόσμο Thu, 08 Dec 2011 18:17:38 +0000 en hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.2.1 Εναλλακτικός Οδηγός Δώρων για τις Γιορτές! http://www.weirdnews.gr/enallaktikos-odigos-doron-gia-tis-giortes/ http://www.weirdnews.gr/enallaktikos-odigos-doron-gia-tis-giortes/#comments Thu, 08 Dec 2011 18:17:38 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2096 Ο διαδικτυακός τόπος paranormal.about.com δημοσίευσε ένα άρθρο ιδανικό για τους fans των παραφυσικών φαινομένων και άκρως επικαίρο καθώς τους προτείνει τα… paranormal δώρα που μπορούν να προτιμήσουν για τις γιορτές που έρχονται!

Με τη σειρά που παρουσιάζονται εδώ είναι τα εξής:

1. DvDs τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, όπως το True Blood, το Ghost Hunters, το Supernatural, κτλ.

2. Συνδρομές σε γνωστά περιοδικά της Αναζήτησης, όπως είναι το βρετανικό ForteanTimes, τα αμερικάνικα OpenMinds & FATE magazine, κ.ά.

3. Video Games, όπως το αναμενόμενο Jurassik Park, κ.ά.

4. Βιβλία, σχετικά με στοιχειωμένα σπίτια, εξωγήινους, συνωμοσίες, κτλ.

5. Φιγούρες από κινηματογραφικούς ήρωες, μέρη, ταινίες, κτλ.

6. Επιτραπέζια παιχνίδια, όπως το αυτό του The Walkind Dead (τηλεοπτική σειρά με ζόμπι).

7. Διάφορα paranormal αντικείμενα όπως, μπρελόκ, κονκάρδες, σκεύη, κτλ.

8. Εξοπλισμό κατάλληλο για ghost hunting

9. Πίνακα Ouija, κτλ.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες πατήστε στο παραπάνω link.

*Έναν αντίστοιχο Εναλλακτικό Οδηγό Δώρων για τις γιορτές είχαν πραγματοποιήσει πριν ένα χρόνο περίπου τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού. Πάρτε μία γεύση κάποιων εναλλακτικών προτάσεων, εδώ.

]]>
http://www.weirdnews.gr/enallaktikos-odigos-doron-gia-tis-giortes/feed/ 0
Φαντάσματα προκαλούν… λιποθυμίες σε μαθητές http://www.weirdnews.gr/fantasmata-prokaloun-lipothimies-se-mathites/ http://www.weirdnews.gr/fantasmata-prokaloun-lipothimies-se-mathites/#comments Sun, 04 Dec 2011 20:54:59 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2093 Μαθητές σε εστία της επαρχίας Phu Yen στo Βιετνάμ ισχυρίζονται ότι οι τουαλέτες του κτιρίου είναι στοιχειωμένες και ότι υπάρχουν φαντάσματα.

Ο Phan Van Tho, επικεφαλής των εστιών, επιβεβαίωσε ότι πολλοί μαθητές έχουν λιποθυμήσει ή έχουν πανικοβληθεί τον τελευταίο μήνα, από άγνωστες όμως μέχρι στιγμής αιτίες.

«Η χρονική στιγμή που συνήθως οι μαθητές συμπεριφέρονταν παράξενα ήταν μεταξύ 8 και 11 μ.μ., σχεδόν κάθε βράδι», είπε ο Tho.

Το πρώτο θύμα των αλλόκοτων περιστατικών που σημειώθηκαν στο χώρο ήταν ο μαθητής Pa Ho Luon. Ένα βράδι στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, ο Luon επέστρεφε στο δωμάτιό του από τις τουαλέτες, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω στο πάτωμα, άρχισε να μιλάει σε μία περίεργη γλώσσα, γδάρθηκε στο πάτωμα και στους τοίχους και στη συνέχεια λιποθύμησε…

Όταν αργότερα ξύπνησε στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου οδηγήθηκε για να νοσηλευτεί, είπε σε όλους ότι είχε συναντήσει ένα φάντασμα στις τουαλέτες.

Πολλοί ακόμη μαθητές έχουν υποφέρει από παρόμοιες καταστάσεις σαν αυτές που αντιμετώπισε ο Luon. Μάλιστα, μία φορά, 12 μαθητές έπεσαν κάτω αναίσθητοι, λιπόθυμιοι, την ίδια ακριβώς στιγμή!

Εξαιτίας των παράξενων αυτών περιστατικών, πολλοί ήταν οι μαθητές που εγκατέλειψαν τις εστίες και προτίμησαν να μείνουν σε νοικιαζόμενα σπίτια ή δωμάτια μακριά από το σχολείο τους. Επίσης, αρκετοί είναι αυτοί που φοβούνται να κοιμούνται ή να πηγαίνουν πλέον μόνοι τους στις τουαλέτες.

Ο Tho δε μπόρεσε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στους μαθητές, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι η περιοχή όπου βρίσκονται οι τουαλέτες στο κτίριο είναι στοιχειωμένη.

Σύμφωνα, πάντως, με τους γιατρούς που εξέτασαν τους μαθητές, μερικοί από τους μαθητές που λιποθύμησαν ίσως πάσχουν από σοβαρή έλειψη ασβεστίου στο αίμα τους…

[Πηγή Είδησης]

]]>
http://www.weirdnews.gr/fantasmata-prokaloun-lipothimies-se-mathites/feed/ 0
Μαζική διαδήλωση από… ζόμπι στους δρόμους της Πόλης του Μεξικό http://www.weirdnews.gr/maziki-diadilosi-apo-zompi-stous-dromous-tis-polis-tou-mexiko/ http://www.weirdnews.gr/maziki-diadilosi-apo-zompi-stous-dromous-tis-polis-tou-mexiko/#comments Sat, 03 Dec 2011 17:20:17 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2088 Περισσότερα από 9.000 ζόμπι έκαναν την εμφάνισή τους στις 26 Νοεμβρίου του 2011 στην Πόλη του Μεξικό.

Όχι, μην πανικοβάλεστε! Δεν πρόκεται για αληθινά ζόμπι, αλλά για ανθρώπους που παρευρεθήκαν στους δρόμους της πόλης, ντυμένοι ζόμπι, με σκοπό να σπάσουν (όπως και καταφέραν) το προηγούμενο ρεκό Guinness, όπως δήλωσε άλλωστε ένας από τους διοργανωτές.

Το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ είχε σημειωθεί τον Οκτώβρη του 2010 στο Asbury Park των Η.Π.Α. με τη συμμετοχή 4093 «ζόμπι».

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φορώντας παλιά ρούχα και βαμμένοι με χρώματα που θύμιζαν αίμα, υποδήθηκαν για μία ημέρα τα ζόμπι, μουγκρίζοντας και περπατώντας όπως τα ζόμπι που βλέπουμε στις ταινίες.

Οι λόγοι για τους οποίος πραγματοποιήθηκε η πορεία αυτή, ήταν από τη μία για να καταφέρουν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ (επίσημα ακόμα δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο) και από την άλλη να στείλουν ένα μήνυμα για τη δύσκολη κοινωνική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

[Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ]

]]>
http://www.weirdnews.gr/maziki-diadilosi-apo-zompi-stous-dromous-tis-polis-tou-mexiko/feed/ 0
Ακρωτηρίασε το πόδι της και αυτό άρχισε να μεγαλώνει ξανά! http://www.weirdnews.gr/akrotiriase-to-podi-tis-ke-afto-archise-na-megaloni-xana/ http://www.weirdnews.gr/akrotiriase-to-podi-tis-ke-afto-archise-na-megaloni-xana/#comments Thu, 01 Dec 2011 09:43:39 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2081 Η Mandy Sellars από το Accrington της Βρετανίας υποβλήθηκε πριν από 2 χρόνια περίπου σε μία χειρουργική επέμβαση και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το ένα της πόδι. Λίγους μήνες αργότερα, όμως, το ακρωτηριασμένο της άκρο άρχισε να… μεγαλώνει ξανά!

Η 36χρονη Mandy υποφέρει από μία σπάνια ασθένεια όπου το σώμα της είναι κανονικό αλλά τα πόδια της είναι τεραστίων διαστάσεων!

“Ήλπιζα ότι μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού μου, η κατάσταση της υγείας μου θα σταθεροποιούνταν . Αντιθέτως, όμως, αυτό άρχισε να μεγαλώνει ξανά, να βαραίνει ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να σπάσει το προσθετικό πόδι που μου είχαν βάλει”, είπε η Mandy, προσθέτοντας: “Δεν το βάζω κάτω, όμως. Είμαι αποφασισμένη να ζήσω στην κατάσταση αυτή, είμαι αισιόδοξη ότι θα βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία”.

Το πόδι της άτυχης Mandy ζυγίζει τώρα περίπου 20 κιλά και έχει περίμετρο ενός μέτρου…

[Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ]

]]>
http://www.weirdnews.gr/akrotiriase-to-podi-tis-ke-afto-archise-na-megaloni-xana/feed/ 0
Διαγωνισμός για τα 2 χρόνια του WeirdNews.gr! http://www.weirdnews.gr/diagonismos-gia-ta-2-chronia-tou-weirdnews-gr/ http://www.weirdnews.gr/diagonismos-gia-ta-2-chronia-tou-weirdnews-gr/#comments Thu, 01 Dec 2011 09:15:49 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2048

Όπως πέρσι (1 χρόνος WeirdNews.gr), έτσι και φέτος, το WeirdNews γιορτάζει τα δύο χρόνια λειτουργίας του και διοργανώνει ακόμη ένα διαγωνισμό.

Η διαδικτυακή πύλη του WeirdNews ασχολείται με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο και πλέον έχει καθιερωθεί για τα καλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, κερδίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερους αναγνώστες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Για την ακρίβεια, το WeirdNews άρχισε να σχεδιάζεται και να λειτουργεί από τα τέλη του Δεκέμβρη του 2009, ωστόσο τυπικά, η πρώτη δημοσίευση έγινε στις αρχές του Φλεβάρη του 2010. Έτσι, ο εορτασμός των γενεθλίων του WeirdNews γίνεται (και θα γίνεται από εδώ και πέρα) στο τέλος κάθε χρόνου, στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Γι αυτό το λόγο, θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη αγάπη και το συνεχές ενδιαφέρον που δείχνετε για τον ιστοχώρο αυτό, ο οποίος μη ξεχνάμε ότι ανήκει στην οικογένεια της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού.

Ας μη σας κουράσω, όμως, με περισσότερα λόγια. Διαβάστε παρακάτω με ποιούς τρόπους μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό!

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του WeirdNews !

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό. Επιλέξτε έναν ή δύο ή και τους τρεις από τους παρακάτω τρόπους:

 

1. Όσοι έχετε λογαριασμό στο Facebook, κάντε απλώς ένα Like παρακάτω:

 

2. Όσοι έχετε λογαριασμό στο Twitter, κάντε απλώς ένα ReTweet το παρακάτω tweet:

 

3. Βάλτε τη φαντασία σας και σχεδιάστε το καινούριο logo του WeirdNews! Η επικρατέστερη συμμετοχή θα κοσμεί από τη νέα χρονιά το κεντρικό logo του WeirdNews! (οι διαστάσεις του τωρινού logo είναι 437 x 106 pixels. Μπορείτε αν θέλετε να διαμορφώσετε λίγο πάνω ή κάτω τα προηγούμενα νούμερα). Μπορείτε ασφαλώς να δημιουργήσετε παραπάνω από ένα σχέδια! Στείλτε τις συμμετοχές σας με e-mail στο: dimanast[papaki]weirdnews.gr (όπου [papaki]=@)

Και επειδή ο 3ος τρόπος χρειάζεται μία παραπάνω… διαδικασία, η κάθε συμμετοχή θα ισοδυναμεί με 5 συμμετοχές! Δηλαδή: Like στην page του WeirdNews στο Facebook= 1 συμμετοχή, Retweet το παραπάνω tweet= 1 συμμετοχή και σχεδιασμός του καινούριου logo του WeirdNews= 5 συμμετοχές!

 

Τα δώρα του διαγωνισμού:

1 αντίτυπο του βιβλίου του Donald Tyson «Αστρική Προβολή: ο Πλήρης Οδηγός«, το οποίο έχει μεταφράσει η Βάγια Ψευτάκη. Μία προσφορά της ίδιας και του συγγραφέα, ψυχολόγου και αρχισυντάκτη του περιοδικού Mystery, κ. Γιώργου Ιωαννίδη (διαβάστε το προσωπικό του blog).

1 αντίτυπο του βιβλίου «Η Λευκή Βίβλος της Παραψυχολογίας» του συγγραφέα Νικόλαου Κουμαρτζή, προσφορά των εκδόσεων iWrite.gr.

Ένα αντίτυπο του βιβλίου «Παράξενος Ταξιδιώτης: Εξερευνώντας τη Μυστική Ελλάδα«, του πρώτου ταξιδιωτικού οδηγού που περιέχει παράξενα και αλλόκοτα μέρη από όλη την Ελλάδα. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Παράξενου Ταξιδιώτη.

1 αντίτυπο του βιβλίου «Δούρειος Ίππος: η άλλη πλευρά της επικαιρότητας«, του συγγραφέα Μηνά Παπαγεωργίου, αρχισυντάκτη του περιοδικού Φαινόμενα που κυκλοφορεί μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο.

1 μπλουζάκι με το λογότυπο του WeirdNews στο μπροστινό μέρος και με ό,τι άλλο θέλει ο νικητής/η νικήτρια στο πίσω μέρος του. Θα εξαρτηθεί ασφαλώς από το φύλο του νικητή, ώστε να δημιοργηθεί το ανδρικό/γυναικείο μπλουζάκι.

Τέλος, χρηματοδότηση 20% των εκδόσεων iWrite.gr για την έκδοση του βιβλίου σας! (Ασφαλώς το δώρο αυτό προορίζεται για συγγραφείς, νέους ή παλαιότερους, που έχουν σκοπό στο άμεσο μέλλον να εκδόσουν το νέο τους βιβλίο! Γι αυτό, όποιος συγγραφέας συμμετάσχει με έναν ή παραπάνω από τους τρόπους παραπάνω στο διαγωνισμό και θέλει να διεκδικήσει το δώρο αυτό, καλείται να το διευκρινίσει μέσω e-mail στο dimanast[papaki]weirdnews.gr (όπου [papaki]=@).

Η έναρξη του διαγωνισμού είναι η 1η Δεκεμβρίου 2011 και η λήξη του διαγωνισμού την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτό εδώ το θέμα.

Ασφαλώς, μπορείτε να στέλνετε οτιδήποτε σχόλια, παρατηρήσεις, κριτική, τι θα θέλατε και τι όχι να διαβάζετε μέσα από τις σελίδες του WeirdNews, και γενικά οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς, μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

Τέλος, όποιος μπορεί και θέλει, μπορεί να συνεισφέρει με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, μέσα από την επιλογή ‘Donate’ στα δεξιά της ιστοσελίδας.

 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

]]>
http://www.weirdnews.gr/diagonismos-gia-ta-2-chronia-tou-weirdnews-gr/feed/ 5
MetaCon 2012: 1η Ανεξάρτητη Ημερίδα Εναλλακτικής Αναζήτησης + Γιορτή για τα 10 χρόνια Κοινότητας του Μεταφυσικού http://www.weirdnews.gr/metacon-2012-1i-anexartiti-imerida-enallaktikis-anazitisis-giorti-gia-ta-10-chronia-kinotitas-tou-metafisikou/ http://www.weirdnews.gr/metacon-2012-1i-anexartiti-imerida-enallaktikis-anazitisis-giorti-gia-ta-10-chronia-kinotitas-tou-metafisikou/#comments Tue, 29 Nov 2011 18:05:15 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2044 Με αφορμή το κλείσιμο των 10 χρόνων της, η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού διοργανώνει στις 28 Ιανουαρίου του 2012 τη MetaCon 2012.

Πρόκειται για την 1η Ανεξάρτητη Ημερίδα Εναλλακτικής Αναζήτησης που διοργανώνεται στη χώρα μας η οποία θα λάβει χώρα στο θέατρο «Ελεύθερη Εκφραση» στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει 10 άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες από αξιόλογους Ελληνες ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους και εξειδικευμένους ερευνητές, αλλά και σύντομες ομιλίες μελών της Κοινότητας που θα παρουσιάσουν το έργο και τη δράση του δικτύου των ιστοσελίδων που συντονίζουν.

Περισσότερα για τις διαλέξεις, τους ομιλητές και το χώρο, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.MetaCON.gr.

Να είστε όλοι και όλες εκεί!

]]>
http://www.weirdnews.gr/metacon-2012-1i-anexartiti-imerida-enallaktikis-anazitisis-giorti-gia-ta-10-chronia-kinotitas-tou-metafisikou/feed/ 0
«Στρατιωτικά αεροσκάφη καταδίωκαν ένα UFO» http://www.weirdnews.gr/stratiotika-aeroskafi-katadiokan-ena-ufo/ http://www.weirdnews.gr/stratiotika-aeroskafi-katadiokan-ena-ufo/#comments Sat, 26 Nov 2011 14:31:09 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2041 Ένας μάρτυρας από το Texas των Η.Π.Α. ανέφερε πρόσφατα ότι παρατήρησε ένα Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο να καταδιώκεται από στρατιωτικά αεροσκάφη, κοντά στο Houston,  στις 18 Νοεμβρίου 2011.

Ο ίδιος βρισκόταν σε ένα όχημα και ταξίδευε κατά μήκος του δρόμου East Sam στο Houston, όταν παρατήρησε για πρώτη φορά το UFO.

«Έμεινε ακίνητο για περίπου 30 δευτερόλεπτα, αμέσως μετά επιτάχυνε πολύ γρήγορα προς τα μπροστά και ακινητοποιήθηκε ξανά, αυτή τη φορά σε νέο σημείο», δήλωσε. «Η απόσταση αυτή, κατά την άποψή μου, ήταν γύρω στα 20-30 μίλια».

«Συνεχίσαμε να ταξιδεύουμε προς τα νότια, αλλά τα μάτια μας ήταν καρφωμένα στο άγνωστο αντικείμενο, το οποίο βρισκόταν προς τα νοτιοδυτικά, σε σχέση με το αεροδρόμιο Hobby, και το οποίο επίσης εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν συνεχώς».

«Αφού κάναμε μία στάση σε ένα parking, συνεχίσαμε να παρατηρούμε την πορεία του. Εξακολουθούσε να βρισκόταν στο ίδιο σημείο, όταν και κάλεσα την αστυνομία να τους αναφέρω το περιστατικό. Ο υπεύθυνος του τμήματος είπε ότι θα ενημερώσει άμεσα τα περιπολικά της περιοχής και μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά, τρία μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκαν και άρχισαν να παρακολουθούν την πορεία του αγνώστου αντικειμένου, την ίδια στιγμή που προβολείς από τη στρατιωτική βάση Ellington φώτιζαν και εξερευνούσαν τον ουρανό».

«Ήταν ένα τριγωνικό αντικείμενο. Στην οροφή του είχε ένα στρογυλλό πορτοκαλο-κόκκινο φως. Εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε, και αμέσως μετά εμφανίστηκε πάλι».
«Στη συνέχεια άλλαξε τελείως πορεία, εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε πάλι, και το κυνήγησαν και τα αεροσκάφη, ώσπου τελικά χάθηκαν όλα μαζί από το οπτικό μας πεδίο».
Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την αναφορά του μάρτυρα σε αυτό εδώ το link.
]]>
http://www.weirdnews.gr/stratiotika-aeroskafi-katadiokan-ena-ufo/feed/ 0
Φωτογράφισε φάντασμα ή πρόκειται για κάτι άλλο; http://www.weirdnews.gr/fotografise-fantasma-i-prokite-gia-kati-allo/ http://www.weirdnews.gr/fotografise-fantasma-i-prokite-gia-kati-allo/#comments Thu, 24 Nov 2011 09:06:35 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2037 Ο Coby Beckner επικοινώνησε με το διαδικτυακό τόπο paranormal.about.com θέλοντας να μοιραστεί την παρακάτω προσωπική εμπειρία του:

«Στις 15 Νοεμβρίου του 2011, γύρω στις 15:30 μ.μ., τράβηξα αυτή τη φωτογραφία σε μία αποθήκη του ξενοδοχείου Eklund στην πόλη μας Clayton, στο Νέο Μεξικό (πολιτεία των Η.Π.Α.). Στο συγκεκριμένο motel, το οποίο χτίστηκε στα τέλη του 1800, ανέκαθεν ακούγονταν ιστορίες για το φάντασμα της Irene. Εγώ, ένιωσα και είδα κάτι ασυνήθιστο εκείνη την ώρα που έβγαζα τη φωτογραφία. Σε όλους όσους έδειξα τη φωτογραφία, προβληματίστηκαν και μου είπαν να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό! Θέλω να δείτε τη φωτογραφία και να μου πείτε εσείς τη δική σας γνώμη. Ευχαριστώ«.

Ποιά η άποψή σας για τη φωτογραφία που τράβηξε ο κ. Beckner;

Υπήρχε πράγματι «κάτι» εκείνη τη στιγμή, στη θέση του οδηγού; Πρόκεται για κάποια αντανάκλαση στο τζάμι, είτε του φωτογράφου είτε κάποιου άλλου στον ίδιο χώρο; Ή πρόκειται για μία ακόμη φωτογραφική απάτη;

Η εξήγηση, πάντως, της φωτογραφίας δεν αναιρεί το ενδεχόμενο το ξενοδοχείο να είναι στοιχειωμένο…

]]>
http://www.weirdnews.gr/fotografise-fantasma-i-prokite-gia-kati-allo/feed/ 0
Βρέθηκε… εξωγήινο κρανίο στο Περού;! http://www.weirdnews.gr/vrethike-exogiino-kranio-sto-perou/ http://www.weirdnews.gr/vrethike-exogiino-kranio-sto-perou/#comments Wed, 23 Nov 2011 14:31:36 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2031 Ένα μουμιοποιημένο επιμήκες κρανίο που βρέθηκε πρόσφατα στο Περού ίσως είναι η τρανταχτή απόδειξη που καιρό τώρα αναζητάει ο άνθρωπος: η επιβεβαίωση δηλαδή της ύπαρξης εξωγήινων!

Το παράξενο αυτό εύρημα βρέθηκε στην πόλη Andahuaylillas στη νότια περιοχή του Quispicanchi του Περού, έχει μήκος πέριπου 50 εκατοστά και έχει προκαλέσει αμηχανία και προβληματισμό στους ανθρωπολόγους.

Η ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε από τον Renato Davila Riquelme, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό του μουσείου Privado Ritos Andinos στο Cusco του νοτιοανατολικού Περού.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τα μάτια του κρανίου είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από αυτά των ανθρώπων, ενώ διακρίνονται χαρακτηριστικά που από τη μία εντοπίζονται σε πρώιμες ηλικίες και από την άλλη άλλα χαρακτηριστικά τα οποία εντοπίζονται σε ηλικιωμένους ανθρώπους (όπως π.χ. οι μεγάλοι τραπεζίτες στα δόντια)!

Ο Riquelme, καθώς και ανθρωπολόγοι από την Ισπανία και τη Ρωσία που ταξίδεψαν έως το Περού για να εξετάσουν από κοντά το κρανίο, συμφώνησαν ότι «το κρανίο δεν ανήκει σε ανθρώπινο ον» (!) και ότι θα διεξαχθούν περαιτέρω εξετάσεις.

«Παρά το ότι αρχικά έγινε μία πρώτη επιφανειακή εξέταση, είναι προφανές ότι τα χαρακτηριστικά του κρανίου δεν αντιστοιχούν σε κάποια ανθρώπινη φυλή της Γης», πρόσθεσε ο Riquelme.
Τέλος, μία κάπως πιο «λογική και ρεαλιστική» εξήγηση θέλει το κρανίο να είχε διαμορφωθεί έτσι εξαιτίας ενδεχομένου κάποιου τελετουργικού. Η πρακτική επιμήκυνσης του κρανίου χρονολογείται γύρω στα 9.000 χρόνια π. Χ. σε λαούς της Κεντρικής και της Βόρειας Αμερικής.

[Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ]

Όπως και να έχει, πρόκειται αναμφίβολα για μία σημαντική είδηση, οι εξελίξεις της οποίας αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

]]>
http://www.weirdnews.gr/vrethike-exogiino-kranio-sto-perou/feed/ 0
Τον στοιχειώνει το φάντασμα της Amy Winehouse http://www.weirdnews.gr/ton-stichioni-to-fantasma-tis-amy-winehouse/ http://www.weirdnews.gr/ton-stichioni-to-fantasma-tis-amy-winehouse/#comments Sun, 20 Nov 2011 09:28:57 +0000 MpizeL Os http://www.weirdnews.gr/?p=2024 Σύμφωνα με φίλους του τραγουδιστή Peter Doherty, το φάντασμα της Amy Winehouse έχει στοιχειώσει το σπίτι του στο Λονδίνο!

«Είναι σίγουρος ότι έχει δει το φάντασμά της», δήλωσε ένας από τους φίλους του.

«Πολλοί θα σκεφτούν ότι τα οράματα του Peter οφείλονται στην κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, όμως ισχυρίζεται πως είναι καθαρός», πρόσθεσε.

Μάλιστα, οι εμφανίσεις του φαντάσματος της Winehouse ήταν τόσες πολλές, που ανάγκασαν τον Doherty να μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι!

[Πηγή είδησης]

]]>
http://www.weirdnews.gr/ton-stichioni-to-fantasma-tis-amy-winehouse/feed/ 0